Drie redenen om kunstgras te laten leggen

Veel mensen hebben een gazon in de tuin. Een gazon geeft de tuin niet alleen kleur, maar is ook fijn voor de kids. Heb jij ook een gazon in de tuin en zit je eraan te denken dit gazon te vervangen door een kunstgras gazon? Lees dan in dit artikel waarom dit interessant kan zijn.

1: Kunstgras is altijd groen

De meeste mensen die kunstgras in de tuin laten leggen, doen dit omdat kunstgras altijd groen is. Natuurlijk gras is onderhevig aan invloeden van het weer, maar bij kunstgras is dit niet het geval. Heb je een gazon van echt gras, dan is de kans groot dat jouw gazon er in de winter niet zo mooi uit ziet. Heb je een gazon van kunstgras, dan ziet je gazon er altijd goed uit. Kunstgras is namelijk altijd mooi groen en heeft geen kale plekken, ook niet bij heftige weersomstandigheden als langdurige regen en stevige vorst.

kunstgras laten leggen

2: Kunstgras is onderhoudsvriendelijk

Een andere reden om kunstgras aan te schaffen, is omdat kunstgras onderhoudsvriendelijk is. Je hoeft dit gras niet te maaien, mesten is niet nodig en het knippen van de randjes van het gazon met een kleine schaar hoeft ook niet meer. Je moet het gras wel onderhouden, maar dit kost veel minder tijd en energie dan bij echt gras het geval is. Door kunstgras te laten leggen, houd je simpelweg tijd over.

3: Kunstgras is lekker zacht

Veel mensen denken dat kunstgras vrij hard is. Er is inderdaad vrij hard kunstgras op de markt, maar het gras van professionele aanbieders als www.grasexpert.com is helemaal niet hard. Laat je dit gras in de tuin leggen door de legservice van www.grasexpert.com/nl_NL/ , dan weet je zeker dat de kinderen hier heerlijk op kunnen spelen. Het gras voelt namelijk altijd lekker zacht aan.

Sterker nog, kunstgras is uitermate geschikt voor spelende kinderen. Door het spelen op echt gras kunnen er vlekken in de kleding van de kids komen, maar bij kunstgras is dit niet het geval. Dit betekent dat je na een middagje buiten geen vieze broeken met grasvlekken meer hebt, maar dat de kinderen lekker schoon blijven.