Duurzame houten jaloezieën

Met houten jaloezieën geeft u uw huis een warme en natuurlijke uitstraling. Maar houten jaloezieën zijn er in verschillende kwaliteitssoorten. Aangezien we bewust leven, hetgeen je terugziet in onze voeding, kiezen we tegenwoordig ook steeds meer voor duurzame materialen in onze kleding en meubelen. Houten zijn er van duurzaam vervaardigd hout van hoogwaardig FSC-gecertificeerd basswoord en abachi hout uit duurzaam beheerde bossen. Maar naast deze duurzame eigenschap zijn er uiteraard nog meer voordelen die goede kwaliteit houten jaloezieën opleveren.

jaloezie

Passende houten jaloezieën

Hout is een natuurlijk materiaal en heeft daardoor van zichzelf al een natuurlijke en tegelijkertijd luxueuze uitstraling. Bovendien vraagt hout weinig onderhoud en gaat bijzonder lang mee. Er is een groot aanbod aan mooie houtkleuren waardoor er voor ieder type interieur wel een passende houten jaloezie verkrijgbaar is. Dat gaat van prachtig poederwit of muisgrijs tot aan dieprood en hemelsblauw. Ook zijn er houten jaloezieën met houtstructuur te krijgen. U kiest precies wat bij uw inrichting past.

Verdere eigenschappen

Houten jaloezieën hebben als belangrijkste eigenschap dat ze uw ruimte goed isoleren. In de winter betekent dat, dat ze de warmte binnen goed vasthouden. En terwijl ze in de zomer uw woning juist lekker koel houden. Ze passen zich perfect op het seizoen aan. Bovendien is het een ideale manier om de zon te weren. U bepaalt zelf de lichtintensiteit en de schijnrichting van het licht. U kunt nauwkeurig spelen met de schaduwwerking van de lamellen. Van volop zonlicht, tot zelfs zeer spaarzame banen licht.

Houten jaloezieën zijn bovendien ook uitstekende regelaars van privacy. De jaloezieën zorgen ervoor dat niet iedereen zo maar naar binnen kan kijken als het donker wordt. Daarmee zijn houten jaloezieën een slimme keuze voor de keuken, woonkamer of slaapkamer.

Altijd op maat

Het is goed om te weten dat houten jaloezieën op maat gemaakt kunnen worden. Dan pas hangen ze het mooist. Op de website van onlinerolgordijnen.nl zijn er meetinstructies te vinden die u helpen bij het inmeten van de jaloezieën. Hebt u toch vragen? Dan kunt u uiteraard advies inwinnen bij een van de adviseurs. Kies voor hoge kwaliteit houten jaloezieën op maat tegen een zeer scherpe prijs.