Jaloezieen in de slaapkamer

In een slaapkamer wil je graag de lichtinval kunnen regelen, het is altijd prettig om zonlicht te ervaren in een kamer. Het regelen van de hoeveelheid licht die in de slaapkamer binnen komt, is uitstekend in te stellen door het gebruik van houten jaloezieen.

Op winterse dagen is het meer en langer donker buiten en wens je vaak meer licht in de slaapkamer. Tijdens de warmere zomerse dagen, kan de temperatuur juist hoog oplopen in een kamer, dus is schaduw en verkoeling gewenst in de kamer. Houten jaloezieen stellen jouw in staat om op elk moment en bij elk seizoen, de optimale lichtinbreng te creëren.

Jaloezieën kunnen precies het juiste zicht naar buiten geven en de privacy die jij verlangt. Ze zijn ook duurzaam, want in de winter kan je energie besparen en in de zomer het teveel aan warmte weerkaatsen.

Het is belangrijk om te weten wat de invloed is van lichtinval in een ruimte waarin mensen wonen of werken. Daglicht is erg belangrijk voor de gezondheid. Een slechte lichtinval en weinig uitzicht naar de buitenwereld, kunnen soms aanleiding geven tot ontevredenheid of ziekteverzuim op het werk. Ramen die uitzicht geven op groen en natuur hebben altijd een positief effect.

inhuisplaza

Een groot keuze assortiment

Jaloezieën zijn beschikbaar in diverse materialen, afwerkingsmogelijkheden, stijlen, kleuren en bedieningsopties. Er zijn zowel verticale als horizontale jaloezieën. Je kunt ze helemaal openen of helemaal sluiten of instellen op een bepaalde hoek. Ook wat de lamelmaten betreft, is er een groot assortiment aan keuzes beschikbaar. Voor elk raam kunnen dus passende jaloezieën gevonden worden.

De bediening van jaloezieën kan ook op verschillende manieren gebeuren. Bediening van houten jaloezieen kan met een koord met tuimelstang, een onderlat en een handbediening, of door lamellen die instelbaar zijn met een afstandbediening. Daarnaast zijn er ook moderne uitvoering met elektrische bediening, of met behulp van een eindloosketting, er zijn dus heel veel bedieningssystemen te koop.

Jaloezieën maken jouw kamer compleet en geven het interieur een toegevoegde waarde. Door het grote assortiment aan jaloezieën en prijsklassen is er voor iedereen wel de juiste stijl te vinden. Zo geven jaloezieën van hout die rustieke, natuurlijke uitstraling en vormen ze één geheel met het overige interieur.