Essentials voor je mancave

Als je zoveel geluk hebt en ruimte hebt voor een mancave, dan moet je hem natuurlijk wel invullen met de juiste artikelen. Je mancave moet een ruimte zijn waar je ongestoord kunt drinken, eten, gamen en onbeperkt kunt netflixen. Dit gaat natuurlijk niet zonder een goede bank, enorme tv en een uitstekende drankcollectie.

mancave

Geluid

Om te beginnen is een goede geluidsinstallatie essentieel. Je kunt geen feestje geven zonder goede muziek. Niet te vergeten dat je je geluidsinstallatie aan kunt sluiten op je tv, zodat je kunt genieten van surround sound.

Als het budget het toelaat is de complete set van Sonos of van Heos een echte aanrader. Het geluid is uitstekend en je kunt ze aansluiten op je Wi-Fi netwerk, waardoor je ze ongestoord kunt bedienen met je telefoon.

Bar

Misschien nog wel belangrijker dan het geluid, is je bar en de inhoud van je bar. Een goede whiskey staat altijd goed, maar een goede collectie speciaal biertjes en wijn kan ook geen kwaad. Wat je favoriete drankje ook is, je hebt wel het juiste gereedschap nodig.

Om te beginnen zijn een paar mooie whiskey glazen en een bijpassend karaf een aanrader. Whiskey glazen en een gevulde karaf dragen bij aan de sfeer van je mancave en maakt het uitschenken van je drank extra speciaal. Niet te vergeten dat je een mooi whiskey glas ook prima kunt gebruiken voor een cocktail of een ander drankje.

Als je graag meer wilt weten over het uitzoeken van de perfecte whiskey glazen set klik dan hier. Een whiskey glas heeft namelijk meer effect op je whiskey dan je misschien denkt.

TV

Als je het geluid en de bar goed op orde hebt is een tv ook een musthave. Niet alleen om te netflxen, maar ook als je samen met je vrienden een voetbal wedstrijd wilt kijken of liever naar Formule 1.

Naast een goede serie of een echte blockbuster kan je je “veelte grote” tv ook perfect gebruiken om te gamen met je vrienden. Er is weinig beter dan een avondje achterover zitten met je vrienden.

Licht

Er is niks zo belangrijk voor het creëren van sfeer als licht. Je wilt natuurlijk niet een avondje tv kijken onder fluoriserend licht. Zelf zijn wij fan van de Philips Hue lampen. Zo kan je je lampen net als je muziek makkelijk vanaf je telefoon besturen. Je kunt verschillende scenes instellen, voor bijvoorbeeld tv kijken, gewoon een drankje drinken of voor gamen.