Geniet van de eerste lente zonnestralen

Het is al een harde winter geweest voor mensen met een tuin. De bijtende koude en overvloedige regenval hebben heel wat gezellige avondjes buiten op het terras vakkundig verpest. Niet leuk, maar er is wel degelijk goed nieuws te melden. Lang kan het niet meer duren en voor je het weet komen de eerste zonnestralen van de lente eraan. Het perfecte moment om even stil te staan bij alles wat jouw tuin nodig heeft om daar optimaal van te genieten toch?

lentezon

Gezellige zitplek

Een tuin die na de strenge winter stilletjesaan terug te betreden valt voor een gezellig samenzijn staat of valt met de zitplekken. Een tuinbankje hier en daar is zeker een pluspunt, maar een luxe loungeset buiten is toch gewoon onmisbaar. Lekker samen met het gezin, jouw familie of wat vrienden in de loungeset luieren en filosoferen? Daar draait het toch allemaal om. Ook als je een feestje geeft is een dergelijke loungeset onmisbaar als centrum van het gebeuren.

Wat leuke planten en bloemen

Een tuin is natuurlijk een paradijselijke oase in het groen. Niets zegt echter dat je jouw paradijs niet nog net een tikje mooier kunt maken door te strategische toevoeging van extra bloemen en planten. Lekker genieten van de eerste zonnestralen wanneer de lente in het land is gaat toch net even beter met een kleurrijk schouwspel rond je heen.

Een beetje tuindecoratie

Voor extra sfeer en extra genot onder die eerste zonnestralen van de lente helpt het altijd om jouw tuin toch ook een beetje te decoreren. Hoe die decoratie er dan exact uit ziet? Dat hangt natuurlijk helemaal af van jouw smaak en persoonlijkheid. Om maar een paar ideetjes te geven: fakkels, tuinkabouters, sfeerverlichting en ga zo maar door. Inspiratie nodig? Op het internet vind je honderden opties!

De barbecue

Het grootste teken dat de winter is afgelopen en je gaat genieten van de eerste zonnestralen van de lente? Dat de barbecue weer open en bloot komt te staan. Is het eens lekker warm? Wacht dan niet tot de volgende keer, maar kies gewoon voor lekker eten. Bovendien is de barbecue buiten zetten ook een statement van jewelste. Er is altijd de optie van een barbecue. En is dat idee nou niet prachtig?