Koeienvel kleed in het interieur

Een koeienhuid kleed in huis is al geruime tijd hip, duurzaam en sfeervol. Het is een item dat jarenlang garant staat voor warmte in uw woonruimte.

Creatief met het koeienvel kleed

Het is mogelijk het koeienvel kleed op de vloer te leggen om het zo als vloerkleed te laten dienen. Het staat geweldig onder de salon tafel, onder de eettafel of juist midden in een grote woonkamer om een open ruimte wat op te vullen. Natuurlijk is ook de hal of slaapkamer zeer geschikt. Uit bed stappen op een zacht en warm koeienhuid tapijt is natuurlijk aangenamer dan op een koude harde vloer.
Een andere optie is het koeienvel kleed aan de muur te hangen, wat de aandacht op een positieve manier zal trekken en uw interieur een warme uitstraling zal geven.
Heeft u een bankstel waar u eigenlijk een beetje op uitgekeken bent? Dan zou het een idee kunnen zijn om er een koeienvel kleed overheen te draperen waardoor u van een zo goed als nieuwe bank kunt genieten.

koeienvel kleed

In elk type interieur

Of het nu gaat om een industrieel, een zeer modern of een landelijk interieur, het koeienhuid kleed zal er gemakkelijk in kunnen worden geplaatst. Er wordt direct een stoere speelsheid aan het interieur toegevoegd.
Mochten er huisdieren in uw interieur rondlopen dan is het koeienhuid tapijt een geschikte kandidaat: het is gemakkelijk schoon te maken en mocht uw huisdier zich verharen dan wordt dit organisch door het koeienvel opgenomen.

Verfraai uw interieur met uw eigen unieke koeienvel kleed

Het unieke karakter van een koeienhuid kleed is dat er geen een hetzelfde is, er is namelijk geen koeienhuid hetzelfde. Dit betekent dat uw koeienvel de enige in zijn soort is en u er eentje kunt uitkiezen die het beste op uw interieur is afgestemd. Er zijn lichtgekleurde of donkergekleurde varianten verkrijgbaar en elk vlekkenpatroon is een kunstwerk op zich. Bovendien is een koeienhuid tapijt slijtvast en daarom jarenlang te gebruiken. Als restproduct wordt het koeienvel op deze manier een tweede leven gegeven en dus is het uiterst duurzaam.
Bij www.schaapvaak.nl kunt u kiezen uit een aantal unieke exemplaren die uw interieur onmiddellijk verfraaien.