Lekker wegtrekken in je blokhut

Een blokhut spreekt tot ieders verbeelding. Je denkt onmiddellijk aan bergen, bossen en skiën. Het hout waaruit ze gemaakt zijn, creëert een gezellige sfeer. Dit is ideaal voor als je tot rust wilt komen, eens lui lekker genieten van een boek of gewoon met vrienden leuke momenten wilt doorbrengen.

De blokhut: waar je ook wilt

Een blokhut kun je overal plaatsen. Je ziet ze heel vaak in de tuin, waar ze dient om het tuinmateriaal en het speelgoed van de kinderen in op te bergen. Maar een blokhut kan meer zijn dan dat! Denk bijvoorbeeld aan de volkstuintjes waar je samen met andere tuinliefhebbers uren en uren kunt doorbrengen. En waarom zou je geen blokhut op je stukje grond in de Ardennen installeren? Wedden dat je er niet meer weg te slaan bent?

blokhutwereld.nl

Richt ze gezellig in

Blokhutten zijn al veel te lang een soort van rommelhok. Het wordt tijd dat ze een betere bestemming krijgen. Waarom zou je er geen mancave in inrichten? Gezellig knutselen met de vrienden, urenlang darts of computerspelletjes spelen, of gewoon lekker feesten? Dit kan allemaal in je houten tuinhuis. Je stoort niemand en het is gewoon jouw plekje. Werk je veel thuis? Dan kun je in je blokhut een bureel inrichten. Je vertoeft altijd tussen het groen en je wordt door niemand afgeleid tijdens je werk. Of mevrouw schildert graag? Richt het in als een gezellig atelier waar je rustig je ding kunt doen!

Een tweede thuis

Zorg ervoor dat je graag in je houten chalet vertoeft. Dit doe je met een leuke inrichting en mooie accessoires. Denk aan leuke meubelen, gezellige verlichting, een buitenkeuken of BBQ, een vuurtafel, mooie bloembakken en zoveel meer. Laat het een tweede thuis worden waar je ‘s zomers vele uren kunt doorbrengen. Heb je vaak gasten die je een eigen vakantiehuisje wilt aanbieden? Ook dit kan in je chalet. Een logeerbed en een eigen keukentje en douche is snel geïnstalleerd.

Wees creatief met je blokhut. Je zult zien dat ze heel wat mogelijkheden biedt. Voor een kleine investering heb je een extra kamer of mini-woning erbij!