Tegels decoreren het interieur

Met keramische tegels ontstaat vaak een verrijking van het interieur die het idee laat ontstaan dat elk huis en daarmee ook uw woning, over een hart, een ziel en gedachten beschikt. Deze gedachte behoort tot de basis die wordt toegepast bij het vormgegeven en ontwerpen van de verschillende tegelseries en de bijbehorende expressie, door de ontwerpers en de designafdelingen van de fabrikanten. De bekende Italiaanse producent Panaria, van onder meer keramische wand- en vloertegels, combineert deze drie punten in uitstekende kwaliteitsproducten met zowel innovatieve productiemethoden als moderne designs. Het verhaal van Panaria omhelst meer dan de productie van een tegel of decor. Innovatieve ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en toegepast in de lijnen van keramische producten. Zo ontwerpt dit Italiaanse bedrijf bijzondere creaties waarmee u het interieur of zelfs exterieur van uw eigen droomhuis, geheel naar de eigen individuele smaak en stijl, vorm kunt geven. De diverse tegelontwerpen en -series van wand- en vloertegels kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden zodat u uw eigen stijl door kunt laten lopen van binnen naar buiten. Panaria tegels kunnen geleverd worden in diverse maten en vormen in tijdloze kleurstellingen die bij ieder interieur passen.

badkamertegels

Panaria tegels voor binnen en buiten

De productlijnen van Panaria bestaan uit vloertegels, geschikt voor zowel binnen- als buiten toepassingen, die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Een eindeloze indruk ontstaat bij het laten doorlopen van de tegels vanuit de woonkamer via de openslaande deuren naar het terras buiten. Van terracotta kleurstellingen tot keramische tegels die lijken op houten vloeren of keramisch parket. U hebt de keuze uit donkere en lichte kleuren en productlijnen die goed bij elkaar passen waarmee u zowel woonkamers, keukens, badkamers als terrassen van prachtige vloeren kunt voorzien. Buitentegels die vorstbestendig zijn sieren uw terras op en kunnen dankzij de structuur ook prima rondom zwembaden aangelegd worden.

Kwaliteit en Italiaanse charme

Het bedrijf levert naast kwaliteitsproducten ook een product dat een natuurlijke charme uitstraalt. De eenvoud van de ontwerpen en de oppervlakte afwerkingen zijn tegelijkertijd de kracht van het product en vormen een sieraad voor uw wanden en vloeren. De keramische tegels van Panaria zijn gereedschap voor talent en creativiteit, ze geven vorm en inhoud aan uw ideale ruimte en oppervlak. Het is zelfs mogelijk om uw buitengevels de betegelen voor een eigentijdse bijzondere uitstraling. De mogelijkheden met Panaria wand- en vloertegels zijn talrijk en geven elke ruimte in uw huis vaak net dat beetje extra.