Sidetables geven elke kamer extra sfeer 

De sidetable kennen we vooral als halmeubel, omdat deze smalle tafel mooi tegen de muur past en weinig loopruimte in beslag neemt. Maar sidetables staan eigenlijk in elke woonruimte gezellig! Dankzij het compacte formaat vind je er altijd wel een plekje voor en je kunt het meubel op verschillende manieren gebruiken. Een paar voorbeelden:

Woonkamer

Sidetables bestaan in de meest uiteenlopende designs, zodat je er altijd wel eentje vindt die bij jouw interieur past. Of zelfs het pronkstuk van je woonkamer vormt! Zoals een koffertafeltje van metaal waarin je leuke plantjes kunt zetten. En een elegante sidetable met klassieke ornamenten, voor een romantische sfeer in huis. Heb je liever een robuust model van gerecycled hout? Keuze genoeg!

sidetalbes

Slaapkamer

In de slaapkamer heb je vaak beperkt ruimte voor sfeermakers, en dan komt de sidetable mooi van pas. Dat nisje naast het raam of die kale muur tegenover het bed zien er een stuk gezelliger uit met een leuk tafeltje voorzien van decoraties. Zet er bijvoorbeeld een vaas met bloemen op en een paar kaarsenhoudertjes voor romantische avonden. Of stal er je favoriete reissouvenirs op uit, zodat je altijd wat hebt om over te dromen.

Kinderkamer

Zelfs in de kinderkamer is een sidetable ontzettend handig en leuk. Als de baby net geboren is kun je de tafel gebruiken om wenskaartjes op uit te stallen. Daarna wordt het een mooi decor voor de favoriete voorleesboekjes van je peuter! Oudere kinderen maken graag een stenenmuseum van de sidetable of gebruiken deze als podium voor prachtige LEGO bouwwerken en knutsels.

Eetkamer

Een eetkamer met alleen een tafel en een dressoir ziet er toch vaak een beetje kaal uit. Sidetables zijn dan de perfecte aanvulling. In de lade kun je onderzetters bewaren, en op het bovenblad is plaats voor een vintage theeservies. Of kies voor een landelijke sidetable van hout en vul met groene plantjes!

Keuken

Als we op de landelijke tour verder gaan, leent de houten sidetable zich erg goed voor een verzameling kruidenplantjes onder het raam. Maar je kunt dit meubel in de keuken voor veel meer dan alleen planten gebruiken. Stal er je brocante koffiekopjes op uit, of geef de tajine en een setje Marokkaanse schaaltjes er een mooie plek. Als je kiest voor een sidetable met lades kun je daaronder de bijbehorende kruiden bewaren. De mogelijkheden zijn oneindig!