Maxilia, bedrukt zo ongeveer alles, dus ook slippers

Reclame maakt een groot deel uit van de commerciële wereld waarin we leven, en reclame is niets meer of minder dan de naamsbekendheid van een product en/of een bedrijf vergroten. Mocht de nietsvermoedende mens ineens de drang hebben iets aan te schaffen, dan hoop men dat ergens de naam van een producent of winkel is blijven hangen en men die winkel bezoekt of dat product ook koopt. Reclame vinden we via de media, televisie en internet, maar bijvoorbeeld ook door het laten zien van logo’s of boodschappen op een keur aan artikelen.

 

Een voorbeeld: slippers laten bedrukken door Maxilia.

Je zult bij grootscheepse reclameacties niet meteen denken aan slippers, maar de aanwezigheid van een opdruk hier is bijzonder subtiel.
Ten eerste maakt het een slipper net iets anders, net iets meer speciaal en dat trekt altijd aandacht. Zo zal het beslist opvallen als jouw slippers een afdruk van de naam van een bedrijf of winkel achterlaten in het strandzand.

 

Maxilia

 

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

Maxilia heeft een aantal soorten slippers waaruit je kunt kiezen, te vinden op https://www.maxilia.nl/slippers-bedrukken/.
Het meest gebruikte materiaal is EVA, een taai, doch flexibel spul, dat voluit Ethyleen Vinyl Acetaat heet. Daarnaast zijn er polyester en zelfs katoenen modellen mogelijk. De meest bestelde is de teenslipper.
Dan ga je op zoek naar de kleuren die je graag wilt hebben, de grootte en het aantal, waarna je samen met de verkoper het op te drukken logo bespreekt. Hoe groot, waar, welke kleuren en dergelijke.
Je kunt een digitaal voorbeeld aanvragen zodat je kunt zien hoe het eruit ziet en mogelijk veranderingen aanbrengen tot je helemaal tevreden bent.
Indien al deze gegevens duidelijk afgesproken zijn, gaat Maxilia meteen aan het werk en binnen 4 dagen heb jij je bedrukte slippers al in huis. Je kunt ze dan bijvoorbeeld uitdelen als relatiegeschenk aan je werknemers.
Eigenlijk is de werkwijze in grote lijnen voor elk artikel hetzelfde: makkelijk, snel en voordelig, een prima manier je naam meer bekendheid te geven via bedrukte promotieartikelen of relatiegeschenken.