Online deuren kopen

Het verbouwen van een huis brengt de noodzakelijke klussen met zich mee. Maar ook materialen voor de nieuwe ruimte moeten worden aangeschaft. Zo is het belangrijk om ramen en deuren te kunnen plaatsen in het nieuwe vertrek. Maar wat doe je als je geen manier hebt om deze materialen bij je huis te laten komen. Een aanhanger of bus heb je niet dus wat doe je? Gelukkig leven we in een tijd waarin het makkelijk is om dingen te regelen. Zo ook de bezorging van bijvoorbeeld deuren. Deuren kun je tegenwoordig gewoon online bestellen. Alle soorten en maten die je je maar kan indenken zijn online verkrijgbaar. Wanneer je de afmetingen weet en het type materiaal waar de deur van moet zijn gemaakt is het slechts een kwestie van bestellen. 

deuren

Online deuren kopen

Het bestellen van deuren gaat gemakkelijk en snel online. Diverse handelaren bieden hun collectie aan deuren aan op het internet. Meestal staan de belangrijkste zaken er netjes bij vermeld. Zoals bijvoorbeeld de afmetingen van de deur, het materiaal (bijvoorbeeld eikenhout, glas of ijzer) en de prijs. De betaling van de deur in kwestie kan ook vaak makkelijk online worden gedaan via een creditcard of online bankieren. Maar ook vaak praktische zaken worden aangeboden bij online deuren kopen. In het geval waarin je niet de mogelijkheid hebt om de deur zelf te vervoeren is het in de meeste gevallen mogelijk om de deur thuis te laten bezorgen. Dit is natuurlijk een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld het huren van een aanhanger. Thuisbezorging van de deuren brengt een meestal een kleine vergoeding met zich mee, maar is in een aantal gevallen ook gratis. Het hangt er maar helemaal vanaf bij welke webshop je jouw deur besteld en laat leveren. 

Installatie van een deur

Wanneer je de deur van keuze uiteindelijk eenmaal hebt besteld, kun je een afspraak maken met de leverancier van de deur om de deur te komen bezorgen bij jou thuis. Op de afgesproken datum wordt de deur netjes bij je afgeleverd. In een aantal gevallen blijft het daar niet bij. Er zijn webwinkels die een extra service verkopen. Het plaatsen van deur is optioneel. De deur wordt dan (vaak tegen een meerprijs) zowel bij je thuis afgeleverd als ook meteen geplaatst. Op die manier heb je geen omkijken meer naar het vervoeren én het verwerken van de deur in het nieuwe vertrek. 

Garantie bij online deuren kopen

Als je eenmaal de beslissing hebt genomen om online deuren te kopen, is het mogelijk hierop extra garantie te verkrijgen. Standaard zit er al een garantie op zoals de Europese wetgeving dit voorschrijft. Maar hier bovenop is het mogelijk om een extra uitgebreid garantie pakket af te sluiten. Op die manier heb je extra zekerheid. Je nieuwe deur wordt dan verzekerd tegen stootschade en vernieling. In het meest uitgebreide pakket is het zelfs mogelijk om de deur in zijn geheel te laten vervangen door een nieuwe. Bij deze garantiepakketten betaal je een vast bedrag per maand of per jaar.