Originele stickers voor in je huis


Je bent trots op hoe je je huis hebt ingericht. Je hebt meubels gekocht die jouw smaak zijn en hebt er je best op gedaan om er een mooi paleisje van te maken. Je hebt allerlei decoratie in huis, maar toch mis je net dat beetje extra, een leuk en origineel detail. Herken je jezelf hierin? Dan is een originele en gave sticker voor in je huis van Stickerqueen echt iets voor jou! Lees snel verder voor de leukste en grappigste stickers.

Natuurlijk zijn zoetsappige muurstickers van gezegden zoals ‘Home is where the heart is’ en ‘Live Laugh Love’ erg lief en leuk. Maar als je op zoek bent naar iets originelers en aparts, dan zijn onderstaande ideeën misschien passender voor jou.

Woonkamer

Voor in de woonkamer heeft Stickerqueen een grappige muursticker in de vorm van kleine fotolijstjes. Hier kun je foto’s op plakken waardoor het net lijkt alsof je een hele grote lijst van allemaal kleine fotolijstjes hebt. Ook zijn er voor in de woonkamer stickers van muizenholletjes met hiernaast een klein muisje te vinden. Dit heeft een heel grappig effect.

Keuken

Voor in de keuken is er een grote muursticker van de schaduw van planken waar servies op staat. Voor deze sticker zou je een rek met kopjes kunnen hangen, de combinatie van echt en nep is erg origineel. Ook zijn er muurstickers voor in de keuken van recepten. Je kan je eigen muursticker van een eigen recept laten ontwerpen.

Slaapkamer

Ook voor in de slaapkamer heeft Stickerqueen gave muurstickers. Twee leuke voorbeelden hiervan zijn een sticker van een afbeelding en een sticker van een tekst. Beiden voor boven het bed. Op de sticker van de afbeelding staan drie icoontjes van Kijkwijzer, namelijk de icoontjes voor seks, grof taalgebruik en 18+. Op de sticker van de tekst kun je je eigen naam invullen. Er staat namelijk ‘Niemand is perfect maar als je -naam- heet scheelt dat verrot weinig’. Ook erg origineel, alleen misschien wat minder geschikt voor kinderen.

Toilet

Zelfs voor op het toilet zijn er leuke stickers te vinden. Zo is er een sticker die je op de onderkant van je wc-bril kunt plakken van de tekst ‘Put me down’. En een sticker voor op de deur van de ‘Toilet Rules’. Denk bij deze regels aan het omlaag doen van de wc-bril, het vervangen van het toiletpapier en het wegspuiten van vieze geurtjes.