Paneelgordijnen voor thuis en op kantoor

Paneelgordijnen zijn de oplossing voor een mooi afgewerkte raamdecoratie of raamafscherming. Op de zaak zien de paneelgordijnen er professioneel uit en is het zelfs mogelijk om er een bijpassend logo op te laten printen. Als je voor thuis op zoek bent naar een goede manier waarop je de ramen kunt blinderen of af kunt werken dan bieden de paneelgordijnen je daar ook een goede oplossing. De veelzijdigheid van dit type gordijnen komt in verschillende interieurs goed tot zijn recht. Je kunt eindeloze combinaties maken met de objecten in de ruimte om het interieur helemaal af te maken. Het maakt hierin niet uit of je te maken hebt met een klassiek of modern interieur. De paneelgordijnen zijn in beide interieurs goed toe te passen.

paneelgordijn

Gemakkelijk in gebruik

De paneelgordijnen zien er niet alleen professioneel uit maar ze zijn ook erg makkelijk in gebruik. Het begint al bij de montage van de gordijnen. Bij de montage zal je merken dat je te maken hebt met banen die worden aangelegd. Aan deze banen worden straks de gordijnen bevestigd. Als de bevestiging eenmaal is gelukt dan is het gebruik in het vervolg net zo makkelijk. De gordijnen werken volgens hetzelfde principe als een standaard rolgordijn. Het verschil tussen de rolgordijnen en de paneelgordijnen kan worden gevonden in de afwerking. Rolgordijnen werken letterlijk met een rol waarbij het gordijn in een rol verdwijnt. Paneelgordijnen werken met panelen die op een baan op een nettere manier worden weggeschoven. Dit geeft een mooier uiterlijk aan het interieur.

Voor elk interieur

Het leuke aan de paneelgordijnen is dat ze kunnen worden toegepast in elk interieur. De gordijnen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart of bruin die goed kunnen worden toegepast in klassieke interieurs of goed zijn toe te passen in een zakelijk interieur. Daarnaast zijn ze ook in moderne kleuren zoals paars en rood. Daarnaast is het zelfs mogelijk om je eigen logo erop te printen. Dit komt omdat de panelen strakgetrokken zijn waardoor het logo altijd goed zichtbaar is. Maak oneindig veel combinaties met objecten in het vertrek om het interieur goed tot zijn recht te laten komen.