Personaliseer je interieur met foto’s aan de muur

Kan jouw interieur wel een persoonlijk tintje gebruiken? Een foto op canvas is de beste manier om jouw unieke herinneringen en mooiste momenten een vaste plek te geven in jouw woning. Lees gauw verder hoe je de beste foto’s uitkiest om jouw interieur mee op te vrolijken.

Vrienden voor het leven

Soms zou je willen dat jouw vrienden altijd bij jou in huis zouden wonen. Een echt ‘Friends’ gevoel zoals de gelijknamige televisieserie. In de meeste gevallen is dit echter niet mogelijk. Gelukkig hoef je jouw beste maatjes nooit te missen wanneer je een gezellige groepsfoto op canvas laat drukken. Dit is perfect voor iedere studentenkamer en natuurlijk in iedere woning. Zo geef je jouw vrienden en vriendinnen een eigen plekje in het interieur.

Trouwe viervoeter

Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk tintje in jouw interieur, kan jouw trouwe viervoeter uitkomst bieden. Hoe hip en trendy is het om kunstwerken met dieren in huis te hebben hangen? Ga met jouw hond op stap en maak een leuke fotosessie. Niet alleen heb je hippe wanddecoratie in huis, ook geeft het een uniek en persoonlijke tint aan jouw interieur.

Kids

Jouw kinderen zijn jouw trots, wat is er nu leuker dan hun blije bekkies altijd te zien wanneer je thuis bent. Heb je een leuke foto van de kinderen? Dit kan een perfecte optie om af te drukken op canvas. Een foto op canvas van de kids fleurt het huis direct op!

canvas foto

Vakantiekiekjes

Ben jij reislustig en maak jij tijdens jouw reizen prachtige foto’s? Laat dit talent dan zien in jouw woning. Je kunt jouw mooiste vakantiefoto’s laten afdrukken op canvas voor een prachtig en uniek resultaat in jouw woning. Wat dacht je van een natuurfoto boven het bankstel? Op deze manier geniet je iedere dag opnieuw van jouw geweldige reiservaringen. Heb je een reisfoto die te mooi is om zomaar weg te stoppen in een fotoalbum? Print deze dan af op canvas en geniet iedere dag opnieuw!

Wat je aan de muur hangt, is er bepalend voor de algehele sfeer in huis. Heb je moeite met het vinden van de perfecte wanddecoratie? Maak dan zelf een kunstwerk om aan de muur te hangen met een persoonlijke foto. Druk deze foto af op canvas en geniet van een origineel en persoonlijk kunstwerk aan de muur.