Plexiglas art is exclusieve fotokunst

Schilderijen op plexiglas – ook wel bekend als acrylglas – maken echt het verschil. Ze dragen zonder uitzondering bij aan de sfeerversterking van elke ruimte. Plexigals art is een trend in fotokunst die steeds meer overtuigt.

Stijlvol onder kristalhelder plexiglas

Hoe hoger de kwaliteit van het schilderij, hoe beter de uitstraling van je plexiglas art zal zijn. Als je jouw schilderijen achter glanzend plexiglas wilt hebben, kun je kiezen uit hoogwaardig plexiglas met een dikte die varieert tussen twee of zes centimeter. Wat je ook kiest, het resultaat zal letterlijk glanzend zijn. De unieke kleurschittering, de intensiteit van de kleuren en de details van het betreffende motief maken van je schilderijen iets heel bijzonders. Laat je inspireren door hoeveel je met plexiglas art kunt doen. 

Eersteklas smaak en een vleugje luxe

Er zijn schilderijen die pas echt tot hun recht komen onder mat plexiglas. Geselecteerd premium plexiglas bijvoorbeeld, scoort vooral met zijn reflectievrije glans en directe lichtinval. Er zijn productvarianten met premium kwaliteit, dat jouw plexiglas art maakt tot een prachtige blikvanger in elke ruimte. Deze aantrekkelijke vorm van kunst is niet alleen ideaal voor in je eigen huis, maar is ook perfect om cadeau te geven. Waarom zou je genoegen nemen met minder? Individualiteit, eersteklas smaak en dat vleugje luxe, dat zijn vooral de aspecten die plexiglas art zo gewild maken.

Acrylschilderijen in de badkamer

Spetterend plezier in bubbelbaden, uren douchen, hete stoom, waterspatten en shampoovlekken. Ze vormen geen enkel probleem voor schilderijen op plexiglas! Plexiglas art is spatwaterdicht, afwasbaar en kan waterdamp weerstaan ​​zonder te gaan golven of glans te verliezen. Het perfecte materiaal voor een ruimte die zo uitdagend is als de badkamer. Waar andere muurschilderingvormen het tot nu toe hebben opgegeven, is de afbeelding op plexiglas absoluut indrukwekkend. Wil je graag een vleugje kleur in je badkamer? Plexiglas schilderijen van het strand, grappige spreuken of kleurrijke illustraties maken je tanden poetsen ‘s ochtends nóg kleurrijker.

Plexiglas art is bestand tegen vocht en vuil

Schilderijen op plexiglas zijn dus volledig onaangetast door waterdamp, vocht en vuil. Ze kunnen gemakkelijk worden afgeveegd en zijn daarom ook geschikt voor de badkamer en keuken. Het glas geeft je jouw favoriete motief in absoluut schitterende kleuren weer. Het lichte materiaal zorgt ervoor dat zelfs grotere plexiglas schilderijen eenvoudig opgehangen kunnen worden. Dankzij de klemophanging zijn ze geschikt voor elk type wand en ook te bevestigen aan schuine plafonds. Als echt hoogtepunt in de woonkamer of als bijzonder robuuste wanddecoratie in de keuken: met plexiglas art ben je verzekerd van schitterende kleuren, de hoogste kwaliteit en moderne kunstwerken in elke kamer.

Plexiglas art: moderne kunst & trendy ontwerpen

Indrukwekkende schilderijen kunnen op ongekende wijze worden gepresenteerd in blokken van acryl of plexiglas. De bijzondere kleurschittering maakt deze exquise blikvangers zo uniek. Op deze manier komen je schilderijen altijd in het juiste licht. Voor jou betekent plexiglas art dat je jouw favoriete schilderijen altijd kunt plaatsen waar je ze wilt hebben. Dit maakt ze tot prachtige kunstwerken die hun volledige effect vrijelijk in elke ruimte kunnen ontplooien.