Robuuste tafels zijn de nieuwe trend

Meegaan met de nieuwste woontrends? Neem een robuuste tafel!

De trends op woon- en leefgebied veranderen continu. Toch is er een trend die de laatste tijd toch wel de kop steekt, en dat is de trend met robuuste tafels. Niet gek, want met het vaak groffe en simpele design past het in vrijwel interieur.

Je hebt er jaren plezier van

De stoere look van robuuste tafels zijn vooral te danken aan de simpelheid van de tafels. Ze bestaan vaak niet uit meer als een dik, groot tafelblad gemaakt van hout met vier stevige poten eronder. Deze poten zijn soms van hout, maar ook van metaal gemaakt. De simpelheid van deze tafels zorgt er hierdoor niet alleen voor dat ze makkelijk in ieder interieur passen, maar ook dat ze jarenlang mee kunnen gaan! Het materiaal gaat niet snel kapot, kan tegen een stootje en is vaak ook redelijk makkelijk schoon te maken.

robuuste tafel

Industrieel of modern interieur

Ondanks het feit dat een robuuste tafel in vrijwel ieder interieur past, is het toch het mooist in een industrieel of modern interieur. Dit komt door de metalen en grove houten aspecten van robuuste tafels. Deze komen ook in industriƫle en moderne interieurs sterk terug. Dit zorgt ervoor dat de strakke lijnen van de tafel prachtig tot zijn recht komen in een modern of industrieel interieur.

Persoonlijkheid in je huis

Een robuuste tafel kan heel wat sfeer in je huis brengen. Zeker doordat het voor een groot gedeelte van hout is gemaakt, krijg je snel het gevoel dat deze tafel ‘uniek’ is, heel wat anders dan een standaard kunststof ding van Ikea dus. Verder kunnen robuuste tafels vaak op maat gemaakt worden. Geen gedoe meer met die tafel schuiven en passen in je woonkamer. Wist je dat het gemiddeld honderd jaar duurt voor een eik om zo dik te worden dat er een kwalitatief goede tafel van gemaakt kan worden? Dat maakt het niet zo’n wonder dat deze tafels zo gewild zijn.

Robuuste tafels zijn dus enorm mooi te combineren met vrijwel ieder interieur. Maar wil je het echt tot zijn recht laten komen dan kies je voor een combinatie met een modern of industrieel interieur, zodat de tafel echt goed tot zijn recht komt.