Steeds meer tafels zijn gemaakt van grove natuurlijke materialen

Een tafel is een belangrijk stuk van uw interieur of u het nu beseft of niet. Het is het item dat misschien wel het meest opvalt in de woonkamer en draagt dan ook het potentieel in zich om een echte eye-catcher te zijn. Daarnaast is de tafel ook het centrum van het sociale gebeuren in het gezin. Samen eten, samen praten kunt u gerust zeggen. De tafeltrend van het moment? Grove, natuurlijke materialen.

Back to basics

De wereld is nog nooit zo vervuild geweest als vandaag de dag. Tegelijkertijd zijn we echter ook nog nooit zo begaan geweest met het milieu. Dat uit zich niet alleen in recordbrekende initiatieven voor dat milieu maar ook in tal van trends. Zo is er in de interieurwereld een duidelijke trend richting de natuur. Warme materialen zoals hout die doen terugdenken aan hoe het vroeger was zijn populairder dan ooit. Mensen willen af van de cleane en onpersoonlijke look van moderne interieurs. Ze willen grove, natuurlijke materialen die indrukwekkende eye-catchers opleveren zoals de tafels van Tabledusud.nl. Het type tafels dat al van bij het binnenkomen de aandacht trekt van wie er dan ook op bezoek komt.

tabledusud

Een warme uitstraling

Waarom kiezen we steeds meer voor hout? Dat komt voornamelijk omdat hout een warme uitstraling heeft en het een materiaal is dat dit ook overdraagt naar de rest van het interieur. Bovendien is het ook een kleur die bij zo goed als alles past en waar veel mogelijkheden mee zijn. Een tafel glad laten afwerken kan en andere kleuren zijn zeker een optie. De duidelijke favoriet op dit moment is echter duidelijk een ruwe, grove, boomstamtafel. Zeg nu zelf eens eerlijk: het doet toch wat met u om de ruwe kracht van het eeuwenoude hout te voelen onder uw vingers? Die warme uitstraling valt ook mooi samen met de sociale component van de tafel. Het zet aan tot gesprek en tot gezellig samen zijn. Het is een tafel waar naar uitgekeken wordt om rustig rond te zitten.

Combineren

We haalden het al even aan: een dergelijke tafel kan met alles gecombineerd worden. Zo kunt u het onderstel naar wens aanpassen om te blenden in iedere omgeving en is zo goed als elke kleur verkrijgbaar. De natuur aanpassen aan uw wensen: klinkt dat niet ideaal?