Tips om er warmpjes bij te zitten

Het zal je niet ontgaan zijn, maar het begint langzaam kouder te worden. Tijd om ons voor te bereiden op de winter. Wij geven je tips hoe je deze winter doorkomt!

  • Kleedjes, kaartjes en openhaard

Tijd om nieuwe accessoires te shoppen voor je huis! In plaats van picknicks in het park, is het nu lekker om avondje thuis knus op de bank door te brengen. Tijd dus om lekkere zachte kleedjes en kussentjes aan te schaffen. Ook zijn kaarsjes niet te ontbreken op een donkere kille avond. Heb je een open haard of kachel? Hier mag weer van genoten worden!

  • Extra warm dekbed

Heb je een zomer en winter dekbed? Tijd om het dikste dekbed te voorschijn te halen, zodat je er ook ‘s nachts warmpjes bij ligt. Tegenwoordig heb je ook elektrische dekbedden die je extra warmte te geven.

  • Warm bad

Niets is fijner om even een relax momentje voor jezelf in te plannen. Een warm bad helpt je ontspannen en zorgt er voor dat je het wel lekker warm krijgt. Pas wel op dat het water niet te warm is, want dit droogt je huid uit!

  • Voedsel

Door voldoende te eten houd je lichaam energie over om te verbranden, hierdoor blijf je makkelijker op temperatuur.

  • Garderobe aanpassen

Wil je warmte vasthouden, dan moet je wel de juiste kleding dragen. Tijd om eens te zorgen dat je garderobe kleding heeft die je warm houden! Sjaals en mutsen zijn ook altijd fijn om te hebben en kies een lekkere oversized trui om in weg te kruipen. Is het echt ijskoud? Ga dan voor thermokleding!

  • Vloerverwarming

Je kent het vast wel: vloerverwarming. Dit is ideaal om nooit meer last te hebben van koude voeten wanneer je je bed uitstapt. Dit bespaard een hoop energie van je huis verwarmen. Zelf vloerverwarming aanleggen? Dit is een optie, maar je kan het ook gewoon aan een expert overlaten!