Van je badkamer een spa maken

Eenvoudig van je badkamer een spa maken!

Voor veel mensen is het leven hectisch. Kinderen of niet, drukke baan of niet. Wij zijn allemaal wel toe aan wat ontspanning. Deze is te vinden in bed, op de bank voor de televisie maar natuurlijk ook perfect te vinden in de badkamer. Gun jezelf dus wat ontspanning en maak van je badkamer een spa!

spa badkamer

Eenvoudige doorvoeringen in de badkamer

Om van je badkamer een spa te maken kun je het beste wat nieuwe apparatuur kopen. Maar ook met wat kleine aanpassingen kan je jouw badkamer al veel openener en fijner laten voelen. Probeer wat ruimte te maken door overtollige handdoeken weg te halen. Ook is het fijn om dingen uit het zicht te hebben staan. Allerlei beauty producten kunnen rommelig overkomen. Zorg er dus voor dat dit in een kastje staat.

Apparatuur in de badkamer

Een van de belangrijkste dingen in een spa is natuurlijk de luxueuze producten die ze je daar aanbieden. Je kunt dit nabootsen in je badkamer door nieuwe apparatuur aan te schaffen, bijvoorbeeld bij Tegeldepot. Daar kunnen ze je goed adviseren wat bij jouw badkamer past. Overweeg bijvoorbeeld eens een nieuwe, hippe badkamerspiegel. Of kijk eens voor een nieuwe douchekop, wellicht met massagestand. Het gaat er niet eens om dat jij de allernieuwste en meest luxe producten in de badkamer hebt staan, het gaat er om dat je iets nieuws hebt.

Gezelligheid in de badkamer

Om lekker te ontspannen is het natuurlijk ook belangrijk dat je badkamer gezellig is. Dit kun je bijvoorbeeld doen door wat (nep)planten of bloemen in de badkamer te zetten. Ook kan je wat kleine lijstjes ophangen met mooie plaatjes of foto’s. Dit zorgt vaak al voor een fijne sfeer.
Veel mensen denken dat rust en gezelligheid gevormd wordt door eenvoud, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Rust en gezelligheid kun je vinden door rommeligheid te vermijden. Probeer dan dus ook een ‘thema’ voor je badkamer te kiezen. Ga je voor een natuurlijke uitstraling of juist een heel moderne? Als je dit goed voor ogen hebt en de tips opvolgt zul je een heerlijke badkamer bemachtigen.

Heel wat tips dus om van je badkamer een spa te maken. Je kunt dit dus eenvoudig doen door wat nieuwe dingen aan te schaffen, maar ook een leuke sfeer creƫeren in de badkamer wil al snel meehelpen!