Verjaardag ? 5 last-minute cadeautips die altijd goed zijn!

Iedereen heeft het weleens: je kijkt in je agenda en ineens zie je dat er iemand vandaag jarig is. Je bent het helemaal vergeten en je hebt ook nog geen cadeau gekocht! Waar ga je nu zo kort van tevoren een origineel cadeau vinden? Lees snel verder voor 5 last-minute cadeau ideeën die altijd goed zijn!

  1. Tegoedbon

Een tegoedbon is altijd een goed cadeau omdat de ontvanger zelf kan kiezen wat hij/zij ervoor koopt. Je loopt dus geen risico om een foute keuze te maken. Daarnaast is er heel veel keus aan tegoedbonnen en zo is er voor iedereen wel een tegoedbon die past bij wat hij/zij leuk vindt. Denk bijvoorbeeld aan een tegoedbon voor kleding, make-up, de film, een restaurant, games of muziek. Ook zijn tegoedbonnen erg makkelijk last-minute aan te schaffen omdat je ze meestal gewoon bij de supermarkt kan kopen!

bloemen cadeau
  1. Bloemen

Een bosje bloemen is een leuk en vrolijk cadeau, vooral voor volwassenen. Een bos bloemen kan heel veel zeggen over een persoon en over zijn/haar stijl, vooral als je hem zelf samenstelt. Kies bijvoorbeeld voor een bos met bescheiden, lichte kleuren die netjes geordend is, of ga voor een wildboeket met allemaal verschillende soorten bloemen in felle kleuren. Heb je echt heel weinig tijd? Laat dan een bloemetje bezorgen bij de jarige. Hij/zij zal dan zeker verrast zijn!

  1. Een uitje

Wanneer je geen tijd hebt om een cadeau te kopen maar je wel iets origineels wil geven, dan kan je een uitje cadeau doen. Neem de jarige bijvoorbeeld mee uit eten, naar het pretpark of naar de film. Schrijf dit op een leuke verjaardagskaart zodat je toch iets kan geven en zodat hij/zij het niet vergeet! 

  1. Cadeau versturen

Wil je wel echt een cadeau geven, dan kan je dit naar de jarige opsturen. Je kan iets kiezen van zijn/haar lijstje, maar je hebt tegenwoordig ook veel webshops waarbij je een leuk en origineel cadeau kan bestellen. Sommige leveren zelfs dezelfde dag nog! 

  1. Iets bakken

Ten slotte kan je nog iets bakken voor de jarige. Dit is iets wat maar kort duurt en wat je snel nog thuis kan maken voordat je bij hem/haar op bezoek gaat. Het hoeft niet per se een verjaardagstaart te zijn, maar het kunnen ook koekjes, cake of iets gezonds zijn. Wanneer je niet helemaal op je eigen bakkunsten vertrouwt kan je een bakpakket gebruiken. Deze zijn bijna net zo lekker als zelfgebakken creaties en zijn ook nog eens sneller klaar!