Verschil TL-buizen en LED panelen

Er is een nieuw tijdperk aangebroken op het gebied van verlichting in de zakelijke markt. Niet langer worden traditionele TL-armaturen gebruikt, maar is LED verlichting het nieuwe ding. LED verlichting zorgt voor een strakker design, meer licht en egale kleuren. Daarnaast bespaart u LED panelen nog eens 80% op uw energiekosten. Bij INTOLED leveren wij ledpanelen met een lange levensduur en 5 jaar garantie.

Het eerste grote verschil tussen TL buizen en LED panelen zit hem in de hoeveelheid licht dat nodig is. Waar een TL buis rondom licht geeft, geeft een LED paneel maar aan één kant licht. Dit heeft overigens geen effect op de hoeveelheid licht dat aan het oppervlak verschijnt. Wat welk effect heeft op de hoeveelheid licht dat een LED paneel afgeeft is het aantal lumen. Des te hoger het aantal lumen, des te meer licht een LED paneel geeft.

De LED panelen van INTOLED hebben daarnaast nog eens een levensduur van 20.000 uur, dit zorgt ervoor dat deze jaren meegaan en uw onderhouds- en energiekosten enorm dalen. In tegenstelling tot TL-armaturen van 150 Watt, gebruiken LED panelen maar 29 Watt. Hier zit het verbruik van de transformator al bij inbegrepen. Het aanschaffen van LED panelen is niet alleen beter voor uw portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. Door het lage verbruik aan Watt vallen de LED panelen in de zuinigste energieklasse, namelijk de categorie AA++. Een ander voordeel van het aanschaffen van LED panelen is dat u ook nog eens een aanspraak maakt op een fiscaal voordeel van 13.5% via de Energie Investeringsaftrek.

De LED panelen van INTOLED worden standaard geleverd met een transformator. Met deze transformator bent u voorzien van een eenvoudige plug & play installatie waarmee u op installatie en onderhoudskosten bespaard. Voor het installeren van de plug & play installatie hoeft u geen verfijnd klusser te zijn. De systemen zijn snel en eenvoudig te installeren voor iedereen. INTOLED biedt LED panelen in verschillende kleuren aan, hiermee kunt u voor elke ruimte de geschikte lichtkleur kiezen en zit er dus altijd wel iets geschikts voor u tussen.

Al met al zijn LED panelen dus een goede investering. U bespaart er geld mee, het is beter voor het milieu en u houdt dezelfde hoeveelheid licht!