Voordelen van een elektrische verstelbare boxspring

Ben je op zoek naar een nieuw bed? Kies dan meteen voor het beste! Een elektrische verstelbare boxspring is namelijk voor zo veel redenen een goede keuze. Het loont zeker de moeite waard om de voordelen van zo’n elektrisch verstelbare boxspring te ontdekken!

elektrische boxspring

Wat is een elektrische boxspring juist? 

Een elektrische boxspring is een boxspring die je zelf kunt verstellen. Je kunt dus het hoofd- en/of voeteneinde door middel van een motortje verstellen. Dat is makkelijk bij lichamelijke kwaaltjes of om de juiste positie aan te nemen om televisie te kunnen kijken of een boek te kunnen lezen. Met een elektrische boxspring neem je dus op een eenvoudige manier altijd de beste positie aan. Kortom, met een boxspring maak je jezelf het een heel stuk makkelijker!

Extra comfort 

Een groot voordeel van de elektrisch verstelbare boxspring is dat deze boxspring voor extra comfort zorgt. Dankzij deze boxspring kan je dus optimaal genieten na een lange vermoeiende dag. Maar ook voor het kijken van televisie of het lezen van een goed boek is deze boxspring ideaal. Je kan namelijk op een makkelijke manier het hoofdeinde wat hoger plaatsen. Deze boxspring is dus ook ideaal om zieke dagen in te spenderen, maar ook om gezellig te luieren op koude winterdagen. Door je elektrische boxspring in de juiste houding te plaatsen vermijd je ook toekomstige nek of rugklachten, je kan namelijk ten alle tijden de juiste ergonomische houding aannemen. Daarmee komen we bij ons volgende voordeel.

Ideaal bij rugklachten 

Als je vaak rugpijn hebt, voornamelijk lage rugpijn, dan kan deze elektrische boxspring je helpen. Door het voeteinde omhoog te plaatsen wordt de spanning op de spieren van je onderrug en de ruggenwervels verlicht. Daardoor ga je minder last hebben van je rugklachten en ga je bovendien veel beter slapen! Als je iemand bent die vaak last heeft van nek- en of rugklachten dan doe je er dus goed aan om zo’n elektrische boxspring te kopen. Als je met deze klachten op een oncomfortabel bed blijft slapen dan worden de klachten alleen nog maar erger en dat wil je natuurlijk niet hebben. Slapen op een elektrische boxspring zorgt er dus niet enkel voor dat de klachten op het moment verminderen, maar het zorgt er ook voor dat de klachten niet erger gaan worden.

Boxsprings zijn duurzaam 

Een elektrische boxspring is een goede investering want boxsprings zijn erg duurzaam. Van zo’n elektrische boxspring kan je dus lang van blijven genieten. Op die manier spaar je op de langere duur heel wat geld uit. Boxsprings gaan makkelijk zo’n 10 tot 20 jaar mee, daar ben je dus wel even mee zoet!

Bron: Woonprettig.nl