Wanddecoratie 2022

Een nieuw huis of een nieuwe inrichting, daarbij hoort natuurlijk de nieuwste trend wat betreft wanddecoratie. Wanddecoratie geeft je huis namelijk een warme uitstraling, maar het fleurt je huis ook ontzettend mooi op. Er zijn heel erg veel mogelijkheden als we het hebben over wanddecoraties, maar wat zijn nu de trends voor 2022? Laten we eerlijk zijn we willen niet achterblijven wat betreft de nieuwste trends en hoe leuk is het als je nu al weet wat je in 2022 kunt gaan verwachten? De mogelijkheden zijn eindeloos en daar vertellen wij je graag alles over.

wanddecoratie

Hoe weet je wat nu echt een hippe woondecoratie is?

Als je de trends van tegenwoordig wilt volgen zal dat niet helemaal mee vallen, omdat er sindsdien best vaak veranderd wordt. Bij www.muurtje.nl vind je alle woontrends die helemaal van deze tijd zijn en daar gaan ze volledig met de trends van nu mee. Sommige muurdecoratie kan best wel lange tijd mee, omdat het een tijdloos design is. Andere wanddecoratie daarentegen kan wel eens snel weer uit de mode zijn vanwege bijvoorbeeld felle kleurtjes.

Wat is de trend voor het komende jaar?

De wanddecoratie die je het komende jaar veel gaat zien hebben houten accenten en een metalen omlijsting. Dit past goed in een industriële look, maar ook zou dit goed passen op zachtere neutrale kleuren. Wat ook helemaal de trend gaat worden zijn de wandkleden, deze zijn er met allerlei hippe print en ook in diverse formaten. Heel erg leuk als je er een grote of juist kleine muur mee  wilt vullen. De wandkleden zijn er ook met lichtjes, hiermee creëer je wel een hele gave uitstraling.

Het kopen van wanddecoratie

Bij www.muurtje.nl kun je terecht voor al jouw decoratie voor de muren, of het nu gaat om een leuk schilderij of een plank. Wist je dat jij je nieuwe huis of je nieuwe inrichting ook kunt voorzien van een paar stijlvolle lampen aan de muur? De modetrends zijn behoorlijk dus er is ook zeker iets voor jou te vinden dat bij jouw interieur past. Het hangt er alleen vanaf waar jij helemaal blij van wordt, maar naar aanleiding daarvan kun jij eenvoudig een keuze maken en zal er binnenkort ook een geweldig pronkstuk bij jou aan de muur hangen.