ZOMERKLAAR

Maak je huis nu zomerklaar met leuke accessoires en hebbedingetjes. Bij iedereen ziet het huis er anders uit als het winter is en als het zomer is. Bij zomer denken we meteen aan een licht interieur, een wit (koel) huis en lekkere ramen die open kunnen staan om binnen te laten luchten.

Dierenvriend

Huisdieren in huis is voor de één een feestje en maar de ander moet er niet aan denken om het huisdier binnen te hebben. In de zomer willen dieren (honden bijvoorbeeld) niks liever dan lekker buiten kunnen liggen, spelen en snuffelen. Denk ook aan de wensen van je huisdier en zorg dat ze alle gelegenheid hebben om te doen wat ze willen.

Barbecueën

Yes! De barbecue kan weer tevoorschijn gehaald worden. Hoe heerlijk is het om aan het einde van de dag de barbecue aan te steken, vrienden uit te nodigen om je tuinplek te bezoeken en de kinderen lekker te zien smullen. Voor de mensen die nog écht barbecueën: zorg dat je altijd aanmaakblokjes in huis hebt! Het komt nog wel eens voor dat deze er niet zijn, en dan duurt wachten nog langer ☹. We moeten wel toegeven: een echte ouderwetse barbecue zorgt wel voor een betere smaak dan een elektrische barbecue. Voor meer informatie over wonen ga je naar Extrawonen

Speciaal plekje

Een speciaal plekje in de tuin is heerlijk. Probeer eens na te gaan wat voor jou nou een mooi plekje zou kunnen worden in je tuin. Heb je een grote tuin? Probeer dan een hoekje op te zoeken en maak er een gezellig hoekje van met lampjes en stoeltjes om ’s avonds nog te kunnen zitten. Heb je een kleine tuin? Hang een hangmat op en leg met het lekkere weer een kleedje neer waar de hond op kan liggen. Wanneer je echt je eigen speciale plekje hebt ontworpen ga je merken dat dit je favoriete plekje wordt waar je tot je rust kan komen.